Drømmer du om at
blive selvstændig?

Er du sælger med stort S, og drømmer du om at blive selvstændig?  Oplever du desuden, at dit talent ikke altid aflønnes efter den indsats du leverer? Hvis svaret er ja, så kan en rolle som selvstændig forsikringsagent være din chance for at indfri dit fulde potentiale som sælger; både økonomisk og kompetencemæssigt.

Som selvstændig forsikringsagent opererer du under eget CVR-nummer og bliver en del af vores flåde af dygtige agenturpartnere. Vi klæder dig på i alt fra produkttræning til brugen af IT-systemer, og vi står til rådighed med support fra A-Å i forbindelse med dit virke som selvstændig forsikringsagent.

S

konsulent

Hverdagen som selvstændig forsikringsagent

Som agenturindehaver og partner med os bliver du en del af et energisk og målrettet arbejdsmiljø, hvor alle arbejder hårdt for at indfri vores fælles ambition om at være Danmarks bedste til dét vi gør; nemlig at sælge forsikringer kvalitativt og effektivt. Du vil opleve at træde ind i en spændende og fleksibel hverdag, hvor du som selvstændig selv har friheden til at bestemme hvor, og hvornår du vil arbejde. Du kan således både arbejde hjemmefra, på farten, eller sågar i vores flotte kontorhotel på Østerbro i København.

Du skal være typen, der hele tiden nyder at være i gang, og kan lide at være i konstant konkurrence med dig selv. Vi stiller høje krav til dig som selvstændig forsikringsagent indenfor salgskvalitet og performance. Til gengæld kan du forvente optimale rammer for succes i form af yderst gunstige vilkår, et onboardingforløb der tager udgangspunkt i dig samt nogle af markedets absolut bedste aflønningsvilkår. 

Vigtigst af alt, skal du trives med at arbejde selvstændigt og motiveres af at se din egen succes blomstre, som følge af eget hårdt arbejde. I så fald, er det kun dig selv der sætter grænsen for, hvor langt du kan nå.

Plads til ambitioner
Hos os er der højt til loftet, og vi dyrker dine ambitioner om at blive succesfuld som selvstændig sammen med dig. Vi hjælper dig bl.a. gerne med at sætte de rigtige mål, samt med at udarbejde en konkret udviklingsplan for hvordan du når over målstregen med dem.
Det kan være alt fra ambitioner om at blive dygtigere til at formidle den kapital du optjener i din virksomhed gennem os, at blive dygtig til at videreformidle dine salgsevner til andre, eller blot at blive en skarpere sælger. Som selvstændig forsikringsagent er der mange muligheder og uanset hvad du drømmer om, så tilbyder vi sparring og coaching så du har de bedste rammer for at opnå den succes du ønsker. Din succes er nemlig vores succes.”

Vi har forsøgt at skabe et koncept, som er bygget til at øge dit eget incitament for at lykkes. Derfor er det vigtigt, at vi engagerer os med profiler, der har de nødvendige kompetencer til at sikre kunderne den bedst mulige oplevelse, når de er i kontakt med os. Har du en stol hos os, så er det fordi du vil det 100% – og fordi vi tror 100% på at du kan lykkes

– Daniel Kragh, CTO

Vi rekrutterer løbende, så hvis du er interesseret i et partnerskab som selvstændig forsikringsagent gennem os, og har indledende spørgsmål, er du meget velkommen til at træffe os på email: [email protected] eller telefon 28193058.