Dét der betyder mest

Vi hjælper Alm Brand Group med at sikre, at deres kunder i privatsegmentet har de dækninger, som betyder mest for dem.

Størstedelen af forsikringskunderne i Danmark er kun overfladisk bevidst om hvordan de er dækkede på deres eksisterende forsikringer, i tilfælde af en skade. I samspil med kunderne, gennemgår vi derfor deres policer fra A-Å og sikrer at disse til enhver tid er dækket ind efter deres aktuelle, samt eventuelt nyopståede behov. Vores service har desuden vist sig at øge både fastholdenhed og tilfredshed hos forsikringsselskabets eksisterende kunder, siden vores begyndelse i maj 2020. Vi kombinerer et højt kompetenceniveau med vores mange års brancheerfaring, til at kreere værdiskabende dialoger for både kunderne og Alm. Brand Group.

90

90+ dygtige kollegaer

200

200+ års samlet forsikringserfaring

9.3

9,3/10 i gennemsnitlig tilfreshedsscore

medarbejder

Defineret af vores mennesker

Vores virksomhed er designet til at understøtte sparring og teamwork – med en elitekultur indkodet i vores DNA. Vi sammenligner ofte vores virke med dét man f.eks. finder på en fodboldbane. Vi lykkes ved at hjælpe hinanden til at lykkes, og tilskynder gode og flotte resultater ved at vedligeholde en sund konkurrencekultur vores partnere iblandt. Vi har en konsistent tilgang til vores rekrutteringsprogram, og vi bruger gerne nogle ekstra måneder på at sætte startopstillingen og optimere det rette hold.

Drevet af ekspertise

Vores succes har sit fundament i et stærkt supportsetup, samt vores agenturpartneres ekspertise og erfaring fra tidligere stillinger i branchen. Af den grund kan man som kunde sove trygt, vel vidende at den rådgivning vi har ydet, er i kundens bedste interesse.

mand griber barn